Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Usatîi despre accidentul cortegiului prezidențial și “ambulanța salvatoare”

13 sep. 2018,, 12:11   Politică
6872 5

Ambulanța care a intervenit la fața locului unde s-a produs accidentul cortegiului prezidențial aparține lui Renato Usatîi, relatează Noi.md citînd declarațiile fostului primar de Bălți de pe facebook.

„Exact după cazul celor șapte cetățeni turci, expulzați din Republica Moldova, s-a întîmplat și accidentul. Și aici sînt multe semne de întrebare. Dar nici Dodon nu s-a gîndit vreodată că ambulanța mea îl va salva. Eu am dăruit-o spitalului din Fălești. Habar nu am cum a ajuns de la 100 km anume această ambulanță acolo. Dar de fapt, nu se cunoaște sigur dacă era el acolo sau nu. Cu timpul vom afla”, a spus Usatîi într-un mesaj video.

Reamintim că în urma accidentului în care a fost implicat cortegiul prezidențial, la Spitalul de Urgență din Chișinău au ajuns Președintele, mama acestuia și fiul șefului statului. Acum cîteva zile, au fost externați Igor Dodon și fiul acestuia. Galina Dodon rămîne spitalizată pentru încă cîteva zile.

Inspectoratul General al Poliției în urma accidentului prezidențial a inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și luarea unei decizii legale.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?