Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Țîcu a avut o întrevedere cu Maia Sandu

6 noi. 2020,, 12:20   Politică
4608 1

Deputatul Octavian Țîcu, candidat la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie 2020, astăzi, în cadrul unui briefing de presă, a comunicat că a avut o întrevedere cu candidatul PAS, Maia Sandu, care a acces în turul al doilea al alegerilor pentru funcția de Președinte, și și-a exprimat susținerea pentru ea, informează TRIBUNA.

Octavian Țîcu, referindu-se la primul tur al alegerilor, a adresat mulțumiri celor care l-au votat. „Am intrat în campania electorală, m-am bătut, am propus un proiect de reîntregire. Mulțumesc celor aproape 30 de mii de alegători care m-au votat, care sigur vor constitui fundamentul viitoarei mișcări unioniste care ne va propulsa în Parlament”, a spus Țîcu.

Parlamentarul a spus că aseară a avut o întrevedere cu Sandu. „Ne-am exprimat susținerea și am stabilit principiile de colaborare”, a precizat el.

Țîcu a spus că nici Dodon, nici Sandu nu sînt cei care reprezintă idealul Unirii, pentru care luptă, dar a îndemnat susținătorii săi să o voteze pe Maia Sandu în turul II al alegerilor prezidențiale.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?