Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Stela Macari, după ce a fost acționată în judecată de Partidul Șor: "Este o răzbunare"

18 aug. 2021,, 12:56   Politică
3083 6

Ex-deputații Platformei DA Dinu Plîngău și Stela Macari s-au referit la cele 5 procese judiciare inițiate de membrii Partidului Șor împotriva Stelei Macari în legătură cu declarațiile acesteia făcute la tribuna parlamentului.

Stela Macari a mai menționat că a devenit ținta hărțuirilor partidului Șor, iar ieri a avut loc prima ședință de judecată într-un șir de procese judiciare în care este vizată:

„Motivul este mai mult decît absurd și se întîmplă ca urmare a unor declarații expuse de mine încă la sfîrșitul lunii martie în cadrul unei conferințe de presă în care am făcut trimitere la învinuirile și afirmațiile aduse de către Procurorul General în adresa unor membri ai acestui partid ca fiind parte a unui grup criminal organizat. Cele peste 300 de scrisori cu cereri prealabile, trase la indigo și trimise din toate colțurile Moldovei, de la oameni care au știut, dar și care nu prea au știut ce-i în conținutul lor. Iar de curand m-am pricopsit cu mai multe dosare pe numele meu, în care mi se invocă lansarea unor afirmații denigratoare care au lezat onoarea si demnitatea unor membri ai acestui partid, cerîndu-mi-se dezmințirea acestora”, a relatat ea.

Ex-deputata consideră că cei din partidul Șor se răzbună pe ea din cauza prezenței sale frecvente în raionul Orhei în cei doi ani de mandat, a demersurilor sale către instituțiile și organizațiile de acolo, a preocupărilor sale pentru sănătatea cetățenilor, mai ales a pensionarilor, în contextul calității dubioase a produselor comercializate prin intermediul magazinelor sociale, a inițiativei sale și a Mariei Ciobanu, prin care solicitau Ministerului Justiției de a radia partidul Șor din registrul partidelor politice.

Președintele interimar al Platformei DA, Dinu Plîngău, a menționat că Platforma DA insistă, în continuare, pe scoaterea Partidului Șor în afara legii. Două inițiative legislative ale Platformei DA menite să elimine marea corupție politică de asemenea trebuie examinate neîntîrziat, astfel încît partidele corupte să nu mai aibă acces la procesul electoral din RM, mai spune Plîngău.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?