Transnistria stiri: 1354
Eurovision stiri: 497

Slusari: Am primit informații privind gestiunea cu rea-credință a unor obiective din or. Sergheevka

6 aug. 2020,, 08:13   Politică
3327 3

Vicepreședintele Parlamentului, Alexandru Slusari, cere informații de la Agenția Proprietății Publice și Cancelaria de Stat, referitoare la patrimoniul Republicii Moldova în Ucraina.

Potrivit lui Slusari, există riscul vînzări netransparente a unor obiective care aparțin statului Republica Moldova din din or. Sergheevka.

”Am primit informația privind gestiunea cu rea-credință a unor obiective din or. Sergheevka, care aparțin statului Republica Moldova. Mai mult ca atît, există riscul unor vînzări netransparente directe a acestor bunuri la prețuri derizorii în beneficiul unor grupări de interese obscure. Cer informație exhaustivă despre situația a 7 sanatorii/baze de odihnă din zona litorală Sergheevka, care se află la balanța diferitor autorități centrale ale Republicii Moldova. În special, vreau să știu care sînt planurile de dezvoltare a acestor entități. Totodată, nu înțeleg de ce obiectivele vizate nu au fost centralizate în gestiunea Agenției Proprietății Publice, așa cum s-a întîmplat cu toate întreprinderile de stat pe interiorul țării”, a declarat Alexandru Slusari.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?