Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 507
Preşedintele stiri: 4002

Selfie la Summitul CPE - alături de cine s-a fotografiat Nicu Popescu

1 iun. 2023,, 15:45   Politică
2651 3

„Recunoașterea internațională a Moldovei este subliniată de prezența a 48 de șefi de state și de guverne”, afirmă ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Nicu Popescu. El a publicat mai multe fotografii alături de oaspeții înalți prezenți la eveniment.

Nicu Popescu s-a fotografiat alături de președintele Franței, Emmanuel Macron, președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski și de șeful de diplomației de la București, Bogdan Aurescu.

„În cadrul Summit-ul Comunității Politie Europene, care are loc în aceste momente la Bulboacă, am avut ocazia să vorbesc cu mai mulți șefi de state și de guverne, precum și cu Miniștri de Externe care participă la eveniment.

Am folosit această ocazie pentru a mulțumi partenerilor externi pentru sprijinul lor necondiționat în procesul de aderare a Republicii Moldova la Uniunea Europeană.

Le sîntem recunoscători pentru sprijinul constant, asistența tehnică, consilierea și expertiza oferite pe tot parcursul acestui proces.


Recunoașterea internațională a Moldovei este subliniată de prezența a 48 de șefi de state și de guverne la această ediție a Comunității Politice Europene.

Continuăm să depunem eforturi pentru a realiza aspirațiile noastre europene și pentru a construi o Moldovă modernă și prosperă”, a scris Popescu pe Facebook.

7
1
0
0
22

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?