Sandu a primit scrisorile de acreditare ale ambasadorilor Egiptului, Malaysiei, Sri Lanka și Zimbabwe

22 dec. 2021,, 13:45   Politică
2479 1

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a primit astăzi, în cadrul unei ceremonii oficiale, scrisorile de acreditare a patru noi ambasadori în țara noastră: E.S. Tengku Dato Sirajuzzaman Bin Tengku Mohamed Ariffin, Ambasadorul Malaysiei; E.S. Moayad Fathallah Eldalie, Ambasadorul Republicii Arabe Egipt; ES Janitha Abeywickrema Liyanage, Ambasadoarea Republicii Democrate Socialiste Sri Lanka și E.S. Mike Nicholas Sango, Ambasadorul Zimbabwe.

În discuțiile pe care le-a avut cu noii ambasadori, șefa statului le-a urat succes în activitatea lor în Republica Moldova și a pus accent pe necesitatea de a valorifica noile oportunități economice si comerciale ce se deschid azi ca urmare a evoluțiilor la nivel global. Interlocutorii au convenit să continue dialogul asupra dezvoltării agendelor bilaterale, în special în domeniile ce țin de comerț, infrastructură și turism.

La fel, s-a convenit să se avanseze în procesul de examinare a proiectelor de acorduri interguvernamentale care au ca scop să îmbunătățească viața cetățenilor noștri.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?