X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Reprezentanții "Partidului Nostru": Usatîi - ameninţat cu un nou dosar

3 ian. 2019,, 15:28   Politică
3889 5

Noi represiuni faţă de liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi şi activiştii PN – autoritățile moldovenești, în cadrul unui nou dosar penal, se pregătesc să-l aresteze pe Renato Usatîi și pe candidații din partea „Partidului Nostru”.

Declaraţia în cauză a fost făcută, în cadrul unei conferințe de presă de astăzi, de către conducerea formaţiunii politice.

Dmitri Ciubaşenco a declarat că, la 25 decembrie, Renato Usatîi a plecat pe calea aerului, pentru tratamente în Germania, care a oferit garanții de securitate liderului partidului de opoziție pe teritoriul UE.

În același timp, „autoritățile moldovenești sînt stăpînite de o idee obsedantă – de a-l reţine pe Renato Usatîi cu orice preț. De aceea, pe 28 decembrie, Procuratura a fabricat un nou caz penal", crede Ciubaşenco.

Motiv pentru intentare a servit un denunţ fals din partea unui oarecare Ruslan Zaplitnîi, fost activist al „Partidului nostru", care a fost de mult timp exclus din rîndurile formaţiunii politice, dar a rămas cu obidă faţă de conducerea partidului. Zaplitnîi a făcut un denunţ fals încă pe 25 septembrie, 2017. El îşi acuză foştii colegi de partid că transportau peste graniță sume mari de bani, care, chipurile, erau primiţi de la Renato Usatîi, a spus Ciubaşenco.


„Fără doar şi poate, ei vor să decapiteze „Partidul nostru" și vor să creeze premise pentru excluderea partidului din alegeri și, în mod separat, a candidaţilor formaţiunii în circumscripţii”, a adăugat Ciubaşenco

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?