X 
Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Renato Usatîi: Ion Chicu a fost singurul prim-ministru care mi-a răspuns la telefon

11 sep. 2023,, 20:57   Politică
4570 2

Renato Usatîi a povestit despre strategia alegerilor prezidențiale și despre candidații din partea forțelor de dreapta, de stînga și de centru.

Mai mult, el a spus că, dacă va intra în turul doi al alegerilor prezidențiale, îl va devansa pe președintele în exercițiu al Republicii Moldova"

Anterior, Renato Usatîi a declarat că Irina Vlah ar fi singurul candidat din partea forțelor de stînga la alegerile prezidențiale. Cu toate acestea, Ion Chicu a declarat că Irina Vlah nu întrunește toate condițiile pentru a fi candidat unic.

"Nu vreau să vorbesc acum despre Chicu. Eu îl respect pe Chicu pentru că a fost singurul prim-ministru care mi-a răspuns la telefon. Nu l-am sunat pentru chestiuni personale, ci pentru chestiuni legate de Bălți. El poate să declare și să spună ce vrea. Dar eu vă spun că unicul candidat este Irina Vlah", a declarat Renato Usatîi.

În același timp, politicianul a menționat că există doi candidați de rezervă.


"Candidatura lui Viorel Melnic este examinată la Moscova. Există discuții și despre Vasile Tarlev. În orice caz, la un moment dat voi cunoaște candidații lor. Oamenii vor afla totul de la mine", a declarat liderul "Partidului Nostru".

Potrivit lui Usatîi, bătălia pentru președinție va fi foarte interesantă. În același timp, el crede cu tărie că Maia Sandu nu va cîștiga.

"Dacă voi merge în turul doi, și cu toți candidații la Moscova voi merge în turul doi, am toate șansele. Dacă în turul doi voi ieși cu președinta în exercițiu, o voi învinge pe Maia Sandu. Credeți-mă, chiar și voi veți vota pentru mine", a declarat Renato Usatîi.

7
1
2
1
11

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?