Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4002

Remanierile la Guvern ar putea continua: Fotoliul cărui ministru se clatină

23 sep. 2022,, 10:30   Politică
3375 0

Ar mai putea urmă unele remanieri la Guvern, iar următorul pe listă ar putea fi ministrul Economiei, Sergiu Gaibu. Igor Grosu susține că la moment se analizează unele schimbări, dar anunțul va fi făcut la momentul potrivit. Declarațiile au fost făcute în cadrul unei emisiuni televizate de la TV8.

„Noi analizăm. Asta înseamnă că în momentul potrivit o să fie făcut anunțul. Astfel de schimbări nu pot fi operate, detasîndu-te de procesele care au loc în paralel sau în zona sau în cadrul altor platforme. Eu încerc să explic. Sînt niște procese în derulare de care depinde succesul nostru în relații cu parteneri, cu alte instituții și trebuie să ții cont de momentul în care vii cu această schimbare pentru a nu afecta niște procese. Să le comunici, să le explici, să nu fie luate prin surpriză, să nu afecteze aceste decizii. De aceea, credeți-ne, noi analizăm toate aceste lucruri și recunoaștem lucruri care pot fi făcute mult mai bine în domeniul economic”, a declarat Grosu.

La data de 7 septembrie, în cadrul ședinței Guvernului, Natalia Gavrilița a cerut explicații de la ministrul Economiei, în contextul în care încă nu s-a simplificat unele procese pentru agenții economici care sînt nemulțumiți de prea multă birocrație.

După ședința Guvernului, Sergiu Gaibu a spus că totul a decurs în mod obișnuit, într-un mod absolut normal, chiar dacă prim-ministrul a cerut explicații de la mai mulți miniștri, pe unii chiar i-a luat la rost pentru că nu au făcut unele lucruri. Întrebat dacă prim-ministrul este mulțumit de activitatea sa, Gaibu a spus că această întrebare trebuie pusă Nataliei Gavrilița.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?