Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Radu Mudreac, audiat la Procuratura Anticorupție

22 apr. 2022,, 15:05   Politică
2796 0

Deputatul BCS, Radu Mudreac, s-a prezentat astăzi la audieri la Procuratura Anticorupție. Asta, după ce ieri, socialistul a rămas fără imunitate parlamentară, fiind cercetat într-un dosar penal pentru spălare de bani în proporții deosebit de mari, transmite protv.

„Eu am declarat ieri foarte bine și foarte clar ce am avut de declarat. O să vedem mai departe ce a să se decidă. Eu niciodată nu o să mă limitez și nu mă limitez să spun ceea ce gândesc și ceea ce consider că e corect. Pentru asta am fost adus aici”, a declarat Mudreac, înainte de a fi audiat.

Deputatul BCS susține că a stat toată noaptea la spital, după ce ieri, în timpul ședinței Parlamentului i s-a făcut rău și a fost luat cu ambulanță. Asta, pentru că Radu Mudreac ar fi suferit recent două intervenții la inima, urmând să o aibă și pe a treia, au declarat unii colegi ai deputatului.

Ieri, președintele Parlamentului, Igor Grosu, a anunțat la începutul ședinței Legilativului că prin coordonanta procurorului general interimar, a fost începută urmărirea penală în privința deputatului din Parlamentul Republicii Moldova, Radu Mudreac, precum și a altor persoane.

2
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?