AJUTOR PENTRU REFUGIAȚI   STATISTICA:   Au intrat 467 699  Au ieșit 382 518​  Au rămas 85 181     Mai multe detalii
Transnistria stiri: 890
Criza energetică stiri: 718

Pușkov: "Nu există niciun motiv să fim înțelegători cu situația financiară dificilă a Chișinăului"

24 ian. 11:40   Politică
4941 40

Senatorul rus Alexei Pușkov consideră că Rusia nu trebuie să fie înțelegătoare cu situația financiară dificilă a Chișinăului și trebuie să ia o poziție mai dură în ceea ce privește problema gazelor în negocierile cu Republica Moldova după declarațiile recente ale Președintelui țării, Maia Sandu.

"Și ce fel de pregătire pentru cooperare așteaptă conducerea Moldovei de la Rusia după astfel de declarații? Cred că am fost mult prea corecți. Cu astfel de declarații ale Președintele Republicii Moldova, care incită la ostilitate față de Rusia, nu există niciun motiv să fim înțelegători față de situația financiară dificilă a conducerii de la Chișinău. Pentru gaze trebuie de plătit, iar de unde va lua Sandu banii - este treaba ei, nu a noastră”, a scris Alexei Pușkov pe canalul său Telegram

Anterior, la postul de televiziune ProTV, Maia Sandu a declarat că Rusia și-a trimis "poporul" în Transnistria în 1992 și a provocat un conflict armat în regiune pentru a împiedica Republica Moldova să obțină independența față de URSS.

5

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Scumpirea carburanților vă poate motiva să renunțați la mașină?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав