X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Primarul capitalei anunță că și-a luat trei zile libere: Vreau să fiu alături de echipă

12 noi. 2020,, 13:43   Politică
5791 5

Primarul general al capitalei, Ion Ceban și-a laut trei zile libere pentru a fi alături de echipa PSRM care și-a anunțat sprijinul pentru candidatul independent la alegerile prezidențiale - Igor Dodon.

”Consider că este așa corect și procedez așa deoarece vreau să fiu corect atît în raport cu cetățenii noștri, dar mai cu seama cu cei ce îmi sînt colegi și vreau să vă spun că în continuare poziția mea rămîne la fel ca cea anunțată anterior. Eu cred în continuare că lucrurile mari și bune pot fi făcute cînd există înțelegere, cînd există comunicare continuă, cînd unul sau altul nu umblă cu bradul așa cum s-a întîmplat anterior în mun. Chișinău. Am avut o conluclrare diferită cu guvernul, dar ceea ce este important este că președenția, palamentul și guvernul trebuie să coopereze și să găsească soluții împreună. Eu nu vreau să fie blocaj și anul acesta în pofida pandemiei autoritățile de toate nivelele au încercat să facă lucrurile bine”, a declarat Ceban în cadrul unui briefing de presă.

Acesta și-a anunțat sprijinul față de Igor Dodon și spune că acum, mai mult ca oricînd, vrea să ofere tot sprijinul față de echipă.

”Reiterez suportul candidaturii independente a lui Igor Dodon pentru alegerile și turul II care trebuie să fie duminică. Eu voi merge la vot pentru candidatura lui Igor Dodon și știu că foarte mulți colegi o vor face la fel. În primul rînd tot de ce avem nevoie acum este să avem stabilitate, siguranță și dezvoltare”, a mai spus edilul capitalei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?