X 
Transnistria stiri: 1404
Preşedintele stiri: 4065

Prima declarație a ministrului Justiției după numirea sa în funcție

19 mar. 2018,, 16:29   Politică
5623 0

Victoria Iftodi a făcut prima declarație din poziția de ministru al Justiției.

În cadrul unei conferințe de presă, ea a declarat că a acceptat această provocare fiind conștientă de toate dificultățile care vor urma, inclusiv pentru promovarea reformelor într-un an electoral, transmite NOI.md.

„Ceea ce-mi doresc, și cred că și dumneavoastră vă doriți aceasta, e să păstrăm Ministerul Justiției în afara jocurilor și bătăliilor politice, pentru a promova cu eficiență maximă reformele din justiție și impactul în societate să fie simțit. Un alt motiv pentru care am acceptat această funcție este că noi toți sîntem beneficiarii justiției și consider că este de datoria noastră ca lucrurile să progreseze în acest domeniu si acest lucru trebuie sa-l facem noi înșine. Altfel nu vom putea ajunge la realizările pe care le așteaptă cetățenii”, a spus noul ministru.

Iftodi a spus că revenirea la Ministerul Justiției este „o revenire acasă”, specificînd că va depune toate eforturile și experiența acumulată în vederea realizărilor tuturor sarcinilor propuse.

Victoria Iftodi a fost numită pe 19 martie ministru al justiției, printr-un decret semnat de Igor Dodon. Ea a fost propusă în această funcție de Partidul Democrat din Moldova.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?