Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Pretura sectorului Centru are noi Vicepretori

19 mar. 12:45   Capitala
3222 0

Sergiu Andrian și Irina Zababurina au preluat din 18 martie 2024 posturile de demnitari publici, anunță Vadim Hîncu, Pretorul sectorului Centru.

"Pretorul le-a adresat felicitări și succese în activitate, în același timp și-a manifestat deplina încredere că noii Vicepretori vor acționa în baza principiilor de legalitate, profesionalism, responsabilitate și loialitate, astfel încît întreaga activitate a acestora să fie eficient orientată în interesul locuitorilor, iar dezvoltarea sectorului Centru să-și mențină vectorul ascendent|", se arată în comunicatul Preturi sectorului Centru, transmite Noi.md.

Sergiu Andrian, numit Vicepretor pe domeniul edilitar a activat pînă în prezent în funcția de Șef al secției social economică din cadrul Preturii sectorului Centru, precedată de o carieră de 6 ani la Ministerul Apărării al RM.

Irina Zababurina, Vicepretor responsabilă de domeniul social, masterandă în drept, deține pregătirea necesară pentru a coordona activitatea locală obținută din experiența de consilier municipal în CMC și asistent de deputat în Parlamentul RM.

1
0
0
1
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?