Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Preşedinţia, vizitată şi colindată de zece beneficiari de implanturi cohleare

4 ian. 2019,, 18:40   Politică
2603 1

Zece copii, care la finele anului 2017 au beneficiat de implanturi cohleare, grație Fundației de Binefacere „Din Suflet” a Primei Doamne, au venit astăzi să colinde la Președinție. Copiii au fost însoțiți de părinți și reprezentanții Asociației persoanelor cu deficiențe de auz „Aud și Vorbesc”.

Colindele micuților care au început să audă și să vorbească, au creat o atmosferă plăcută de sărbătoare.

"Emoțiile pe care le-am avut, dar și faptul că îi putem ajuta pe cei care suferă de anumite probleme de sănătate, ne determină să continuăm proiectele de caritate. Am oferit copiilor cadouri de Anul Nou și le-am adresat sincere felicitări cu prilejul sărbătorilor de iarnă, urîndu-le sănătate și succes", a scris preşedintele ţării pe o reţea de socializare.

Datorită suportului financiar oferit de fundația de binefacere a Primei Doamne, zece copii cu hipoacuzie sever-profundă din țară au obținut şansa să audă şi să vorbească. De asemenea, recent, fundația „Din Suflet” a transferat circa 75 mii de euro, pentru alți zece copii diagnosticați cu hipoacuzie, care deja săptămîna viitoare vor suporta intervenții chirurgicale de implantare a dispozitivelor cohlear.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?