TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Președinția prezintă documente care confirmă că Poroșenko urma să vină la Chișinău

Președinția prezintă documente care confirmă că Poroșenko urma să vină la Chișinău

Reprezentanții Președinției anunță că au primit pe 7 februarie o notificare de la Cancelaria de Stat privind vizita în Republica Moldova a președintelui Ucrainei, Petro Poroșenko, preconizată pentru data de 13 februarie.


Într-o scrisoare oficială, Cancelaria de Stat a solicitat acceptul președintelui pentru utilizarea serviciilor acordate de către Garda de Onoare și Orchestra Prezidențială.


„Țin să vă comunic că pe data de 7 februarie instituția prezidențială a primit o scrisoare oficială de la Cancelaria de Stat prin care a fost solicitat acceptul șefului statului pentru utilizarea serviciilor acordate de către Garda de Onoare și Orchestra Prezidențială în cadrul vizitei în Republica Moldova a dlui Petro Poroșenko, președintele Ucrainei, în ziua de 13 februarie curent. Drept răspuns la acest demers, Președintele a luat decizia de a accepta participarea Gărzii de Onoare și Orchestrei prezidențiale în acțiunile de organizare la nivel înalt a vizitei menționate”, a declarat șefa serviciului de presă a Președinției, Carmena Lupei.


Precizarea a fost făcută în contextul în care astăzi, Ambasada Ucrainei în Republica Moldova a anunțat că Petro Poroșenko nu are planificat vizite în țara noastră.
Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load