X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3997

Platforma "DA" va participa la alegerile prezidențiale cu un candidat propriu

22 dec. 2019,, 15:46   Politică
4522 0

Reprezentanții Platformei Demnitate și Adevăr au hotărît să participe la alegerile prezidențiale din toamna anului 2020.

Președintele PPDA Andrei Năstate a spus că Platforma este gata să aibă propriul candidat pentru funcția de președintel al R. Moldova, notează Noi.md cu referire la tv8.md.

„Consiliul politic Național al Platformei DA a făcut o analiză amplă a situației politice din R. Moldova din perspectiva celor cinci luni de guvernare… Pentru alegerile prezidențiale din 2020, Platforma are și poate înainta propriul candidat, fiind gata în contextul creării unui front comun larg proeuropean și național să susțină un candidat comun nepartinic” a spus Năstase în cadrul unei conferințe de presă după ședința Consiliului Politic Național al Platformei Demnitate și Adevăr.

Întrebat dacă va susține candidatura Maiei Sandu pentru la alegeri, Năstase a menționat că: „avînd un candidat al PPDA sîntem dispuși să susține, pentru a fi siguri de o reușită în scrutinul prezidențial și un candidat în afara partidului, apartinic”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?