X 
Cazul Șor stiri: 599

Opinie: "Sandu a avut trei modalități de a refuza politicos"

9 noi. 2020,, 17:20   Politică
6720 18

Liderul PAS, Maia Sandu, a renunțat la dezbaterile cu contracandidatul Igor Dodon și a făcut acest lucru nedemn, numindu-l cu ultimele cuvinte și, cu mîndria inclusă la maxim, a declarat că "niciodată nu va coborî pînă la starea concurentului său".

De această părere este cunoscutul jurnalist Valeriu Reniță, care a scris pe rețelele de socializare că candidatul PAS a avut cel puțin trei modalități de a renunța politicos la dezbateri.

"Maia Sandu ar fi putut folosi cel puțin trei metode de refuz politicos, dacă, desigur, i-ar permite educația de la Harvard", scrie el.

"Iată-le:

Domnule Dodon, nu pot participa la dezbateri, dar ați putea trimite întrebările pregătite pentru mine în scris! (iată, apropo, ”săpunul” meu...).


Igor Nicolaevici! Dacă ies cu dvs, îl dezamăgesc pe Renato!

Igoriok! Îmi pare rău, dar am o regulă, să nu mă țin niciodată de cuvînt! (vezi acordul nostru anterior...)", a scris Valeriu Reniță.

El a amintit că pe 4 noiembrie, Maia Sandu le-a spus alegătorilor că a decis să participe la dezbateri și le-a cerut să fie stabilite miercuri, 11 noiembrie, la ora 19:00.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În Moldova au avut loc alegeri locale. Care sînt schimbările la care vă așteptați?