COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Opinie: Guvernul Maia Sandu s-a dovedit a fi foarte slab. A fost un fel de spectacol

Opinie: Guvernul Maia Sandu s-a dovedit a fi foarte slab. A fost un fel de spectacol

Guvernul Maia Sandu s-a dovedit a fi foarte slab. Maia Sandu s-a dovedit a fi un manager foarte slab, care a ales o echipă foarte proastă din oameni care vroiau doar mai multe mențiuni în CV.

Această opinie a fost exprimată de șeful reprezentanței TASS în Moldova, Valerii Demidețki, care a vorbit în carul emisiunii „Glavnoe” pe canalul TVC21, transmite Noi.md.

El a amintit că guvernul Maia Sandu a fost creat „în genunchi” într-un parlament semi-întunecat, iar principalul său obiectiv a fost legitimarea guvernului, legitimarea coaliției în fața partenerilor externi și eliminarea lui Plahotniuc.


„După aceea, ei au trebuit să lucreze pentru oameni și să demonstreze că sînt mai buni decît Plahotniuc și Partidul Democrat. Au avut toate șansele. Pentru a face acest lucru, trebuia de reformat guvernul, de eliminat acea reformă care a fost implementată în toamna anului 2018, cînd au fost unite ministerele. Trebuia de separat ministerele mari, de selectat specialiști calificați. Vă amintiți cîți au plecat din guvernul Sandu - Stanislav Pavlovschi și alții. Unii secretari de stat au lucrat două-trei săptămâni, apoi au fugit. Acesta nu a fost un guvern. A fost un fel de show. Era clar că acest lucru nu este serios. Acest lucru lovea și în președinte, și în socialiști. Guvernul Maia Sandu nu trebuia să facă schimbări atît de radicale, să renunțe la tot ce era înainte, la experiența bună și lucrurile utile ale guvernului Pavel Filip”, a spus Valerii Demidețki.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load