Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Olesea Stamate spune, dacă își mai dorește un mandat de deputat

30 ian. 13:57   Politică
2578 0

Deputata PAS, Olesea Stamate, anunță că nu a decis încă, dacă va candida la următoarele alegeri parlamentare.

Olesea Stamate a precizat că urmează să analizeze dacă va avea o agendă bine stabilită și la obiectivele pe care vrea să le realizeze, dacă ajunge să mai dețină un nou mandat de deputat. Decizia finală, însă, încă urmează să fie luată, a menționat ea.

"Cu siguranță, mă veți vedea parte a echipei PAS. Dacă voi candida pentru următorul legislativ, nu am luat o decizie. O voi lua în perioada următoare.

Cînd te gîndești la următorul mandat, dacă știi exact ce vrei să realizezi și ai agendă bine stabilită, atunci mergi. Pentru mine asta este întrebarea, dacă voi vedea rolul meu în cadrul acestei instituții legislative și voi avea o agendă clară, voi candida. Dacă nu, voi face altceva", a spus Stamate, notează Noi.md cu referire la realitatea.

Amintim că, recent, Olesea Stamate a renunțat la funcția de șefă a Comisiei juridice, numiri și imunități din Parlamentul Republicii Moldova. Deputata invoca faptul că vrea să se ocupe mai mult de procesul de „creație legislativă” și să renunțe la responsabilități organizaționale.

3
3
0
0
19

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?