X 
Eurovision stiri: 517
Cazul Filat stiri: 349
Transnistria stiri: 1427

Numele persoanelor din PDM cu care Dodon are întîlniri în fiecare seară de luni

27 ian. 2020,, 11:30   Politică
6435 0

Președintele Igor Dodon recunoaște că au loc întrevederi în zilele de luni între el și conducerea PD, după ce Dumitru Diacov a făcut dezvăluiri în acest sens.

Dodon a declarat luni, după întrevederea cu conducerea Guvernului și Parlamentului, că deputații PD nu vin la aceste ședințe, însă acestea au loc „seara”.

Deși declară că nu sînt oficial într-o coaliție, cei din PSRM și PD se întîlnesc în fiecare luni, iar la întrevederi participă și Igor Dodon și Ion Chicu, dezvăluie președintele de onoare al Partidului Democrat Dumitru Diacov, transmite Noi.md cu referire la Cotidianul.

El a declarat în cadrul unei emisiuni de la TVC21 că „nu totul se face public”, dar „noi ne întîlnim în fiecare luni, discutăm”.

„În fiecare luni ne întîlnim cu domnul Dodon, cu domnul Chicu, cu doamna Grecianîi. Dezbatem toate problemele care ne privesc”, a declarat Dumitru Diacov, insistînd totuși că „PD-ul este în opoziție”.


Președintele de onoare al PD a mai spus că democrații transmit în fiecare luni toate „propunerile” pe care le au și că la întîlniri participă el, alături de Pavel Filip și Alexandru Jizdan.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?