X 
Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 513

Noi numiri în funcție aprobate de Guvern. Ce instituții s-au ales cu angajați noi

1 iun. 2022,, 16:04   Politică
2343 0

În cadrul ședinței de miercuri, 1 iunie, Guvernul a aprobat numirea în funcție a mai multor angajați.

Ina Voicu a fost numită în funcție de secretar general al Ministerului Economiei. Este un profesionist cu o expertiză vastă în domeniul analizei și monitorizării politice. Este un exemplu de funcționar public echidistant și profesionist.

Totodată, a fost numită în funcție de secretar general adjunct al Guvernului, Svetlana Țurcanu, în urma propunerii constatării încetării detașării Svetlanei Țurcanu în funcție de secretar general adjunct al Guvernului. Doamna Țurcanu e licențiată în economie. Parcursul profesional cuprinde activitatea complexă în funcții publice de execuție și de conducere în autoritățile administrației publice centrale. În exercitarea funcțiilor a contribuit la promovarea transformărilor social-economice și consolidarea capacităților administrației publice. Svetlana Țurcanu are abilități dezvoltate de analiză , planificare și organizare.

De asemenea, a fost reluată activitatea de muncă în funcția exercitată înainte de suspendare, de către Dina Gașco, director general adjunct al Agenției de Stat pentru Proprietate Intelectuală și preavizarea Dinei Gașco cu privire la concediere.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?