Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Maia Sandu, despre acțiunea lui Rosian Vasiloi împotriva Ministerului de Interne

27 sep. 2023,, 09:41   Politică
3751 0

Șefa statului declară că nu deține suficiente informații despre ce se întîmplă în interiorul Ministerului de Interne ca să poată oferi anumite comentarii. Este vorba, în special, despre cazul lui Rosian Vasiloi, care, fiind cercetat în dosarul atacului armat de la Aeroport, a acționat Ministerul de Interne în judecată.

„Nu pot comenta. Eu am citit ceva în presă, dar nu am avut timp suficient să înțeleg ce se întîmplă acolo. Nu am suficientă informație ca să pot comenta”, a declarat Maia Sandu.

Șeful Inspectoratului General al Poliției de Frontieră (IGPF), Rosian Vasiloi, nu este de acord cu mustrarea aspră, care i-a fost aplicată în urma anchetei privind incidentul armat de la Aeroportul Internațional Chișinău (AIC). Vasiloi a contestat, pe 22 septembrie, decizia în privința sa, notează Noi.md cu referire la tv8.

Acesta a fost recunoscut în calitate de bănuit cu privire la pretinsa comitere a infracțiunii de neglijență în serviciu, legată de evenimentele tragice, care au avut loc pe 30 iunie, la Aeroport.

3
2
0
1
32

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?