COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Liderul Platformei DA propune un Pact național pentru Adevăr

Liderul Platformei DA propune un Pact național pentru Adevăr

Liderul Platformei DA propune un Pact național pentru Adevăr, menit să combată manipulările și falsurile, în special în campania electorală.

„Adevărul spus cu mîna pe inimă, cu Demnitate, nu înseamnă agresiune, așa cum este tratat de multe ori, atunci cînd se referă la un politician mitizat. Adevărul trezește conștiința și percepția obiectivă, neviciată a omului politic. Iată de ce, Platforma DA propune și în acest an electoral atît de important, tuturor cetățenilor Republicii Moldova, un Pact național pentru Adevăr”, a scris Andrei Năstase pe pagina sa de Facebook.

Liderul Platformei DA spune că politicienii trebuie doar să spună adevărul și, în acest condiții, nu vor avea nevoie de pacte de neagresiune, care fac ca minciuna să triumfe.


Reamintim că Andrei Năstase este candidatul Platformei DA la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie 2020. Pînă acum, mai mulți lideri și-au anunțat candidatura, printre care lidera PAS, Maia Sandu și liberalul Dorin Chirtoacă.

Anterior, lidera Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu a declarat că și-ar dori, pentru campania prezidențială, o înțelegere de neagresiune între partidele de dreapta.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load