Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Kedmi: "Buldogul britanic a greșit din nou"

1 feb. 2022,, 11:00   Politică
3928 4

Marea Britanie s-a remarcat întotdeauna prin politici cinice și ticăloase, precum și prin propagandă murdară, pe care a folosit-o împotriva tuturor adversarilor săi.

Această opinie a fost exprimată de omul de stat israelian, diplomatul, expertul militar-politic, fost șef al Serviciului israelian de informații "Nativ", Yakov Kedmi, în emisia postului Iton-TV, evaluînd rolul Marii Britanii în escaladarea situației din jurul Ucrainei, relatează Noi.md .
Potrivit acestuia, principala armă a Marii Britanii a fost întotdeauna minciunile și propaganda, iar britanicii și-au "justificat" cele mai inumane acte, prezentîndu-le ca intenții bune.

Yakov Kedmi a menționat că cel mai îndrăzneț astfel de fals britanic a constat în răspîndirea în SUA și în Franța a mesajului că în timpul celui de-al Doilea război mondial trupele germane au intrat într-unul dintre orașele belgiene și au ucis toți locuitorii săi, au împușcat femeile. Mai tîrziu s-a dovedit că nu s-a întîmplat nimic de genul ăsta.

"A fost o minciună absolută, flagrantă, dar timp de cîțiva ani a alimentat propaganda britanică împotriva Germaniei, împotriva germanilor. Britanicii și-au explicat apoi minciunile ca o măsură necesară în lupta împotriva expansiunii fasciste", a declarat expertul militar-politic, fostul șef al Serviciului israelian de informații ”Nativ”.

Un alt exemplu de politică cinică și propagandă murdară din partea Marii Britanii el a numit scrisoarea lui Zinoviev.

"Acesta este un exemplu clasic de răutate britanică, un truc care a dus la faptul că Partidul Laburist, care câștigase deja alegerile, nu le-a cîștigat în cele din urmă. Și o astfel de politică cinică și propagandă murdară au continuat întotdeauna și peste tot vizavi de Rusia. Primele informații false despre Rusia au fost încă pe vremea lui Ivan cel Groaznic. Toată mizeria asta, toată moartea asta. Deși numărul bărbaților, femeilor și copiilor înjunghiați în Noaptea Sfântului Bartolomeu a fost de cîteva ori mai mare decît numărul total al celor uciși în timpul întregii domnii a lui Ivan cel Groaznic. Dar nu contează. Ba contează, căci este o Franță democratică. Nu vorbesc despre Cromwell, despre King James, despre tot ce s-a întîmplat acolo. Să lăsăm acest lucru la o parte. Nu vorbesc despre răutatea pe care inteligența militară britanică a comis-o prin crearea unui grup secret în Olanda împotriva naziștilor. Prin crearea acestui grup, transmiterea informațiilor, și a fost făcut acest lucru astfel încît Gestapo și serviciile speciale germane să descopere acest grup și că conducă acest grup tot timpul. Acest lucru a fost făcut intenționat pentru a distrage atenția de la alte grupuri, știind în mod intențioant că toate acestea vor duce la moartea lor. Și aceasta a dus la moartea lor, ei au fost sortiți morții. Ei au fost drept o țintă, indiferent de viața lor, de totul. Da, în cadrul unei operațiuni mai mari, cînd au încercat să efectueze o altă operație. Dar însăși capacitatea de a face acest lucru - aceasta este cultura britanică: scăzută, ticăloasă, ei nu au limite morale", a subliniat Yakov Kedmi.

El l-a numit, de asemenea, drept nerușinat pe fostul prim-ministru britanic Tony Blair.


"Un tip drăguț, se pare. Dar a spus ce vreți? V-am mințit cu Primul Război din Irak. Da, am mințit. Da, am greșit. Da, am mințit, și ce urmează? Ce ne veți face? Aceștia sunt britanicii, ei sînt ipocriți, ei sunt rasiști. V-am mai spus deja că la începutul secolului 20, britanicii au inventat gloanțe explozive și le-au folosit în India. Iar în Europa, cînd s-a discutat această problemă, s-a decis ca acestea să nu fie folosite pe cîmpul de luptă. Britanicii au spus, desigur, că nu le vom folosi. Au fost întrebați, dar voi le folosiți în India? Răspunsul a fost: "Noi doar le folosim împotriva hindușilor!". Adică împotriva oamenilor albi ca ei, nu le folosesc. Dar împotriva acestor animale - se poate. Aceasta este filozofia britanică. Acest lucru a fost făcut destul de nerușinat de un general de brigadă al armatei britanice, care a participat la această conferință. "Da, ceea ce nu poate fi folosit împotriva oamenilor albi ca noi, noi suntem domni, da, este clar. Dar aceși oameni pe jumătate animale... De ce nu. Aceasta este Anglia, și acestea sunt toate minciunile care au fost cu Căștile Albe și cu utilizarea gazelor în Siria. Minciuna este atât de obraznică și primitivă, care nu a putut rezista nici unei verificări profesionale. Dar același lucru continuă, aceste imagini și fapte înscenate și gata. De cîte ori au fost prinși", a spus expertul militar-politic, fostul șef al serviciului de informații israelian "Nativ".

Potrivit acestuia, același lucru s-a întâmplat și cu Skripal.

"Acesta este un spectacol ieftin care poate fi demn de un teatru american provincial, dar nu demn de un teatru britanic. El este totuși mai cultivat. Și același lucru acum. Ceea ce fac ei este o prostie cu Navalnîi. Pe cine interesează Navalnîi? Cine are nevoie de el, cui el prezintă interes? Doar pe americani sau pe britanici. Ei bine, făceți-o, dar să exagerezi. Dar ei exagerează. De aceea, ei au scos acum o nouă rață... Ei știu deja cine va fi în fruntea noului guvern ucrainean pe care Rusia îl va forma după acaparaea Ucrainei. Bine. Mergeți la un teatru provincial, într-un mic oraș din Marea Britanie sau din SUA și arătați-vă producțiile slabe. Ele doar nu costă nimic. Bulldogul britanic s-a murdărit din nou, iar mirosul se răspîndește peste tot în lume. El are probleme cu stomacul și a făcut caca cu diaree lichidă. Asta e tot. Un buldog britanic bătrîn, bolnav și nebun", a spus Yakov Kedmi.

7
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?