Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 510

Judecătoria Ciocana decide astăzi dacă prelungește mandatul de arest pe numele lui Stoianoglo

2 noi. 2021,, 14:36   Politică
3455 5

Magistrații Judecătoriei Ciocana examinează urmează să se pronunțe astăzi asupra demersului procurorului anticorupție, Victor Furtună, privind prelungirea măsurii de arest, la domiciliu, pe numele procurorului general suspendat, Alexandru Stoianoglo.

„De vineri, a fost depus un demers privind prelungirea măsurii de arest la domiciliu pe un termen de 30 de zile în privința procurorului general suspendat. În cadrul demersului, au fost expuse nemijlocit toate motivele și temeiurile de drept și de fapt care au justificat prelungirea măsurii preventive, cum ar fi riscul împiedicării bunei desfășurări a justiției și riscul de a se sustrage de la urmărirea penală, la fel, riscul de a distruge probe”, a declarat procurorul de caz, Victor Furtună.

La sediul Judecătoriei este prezent și Stoianoglo, dar și mai mulți susținători ai săi, inclusiv deputatul socialist, Grigore Novac, transmite Noi.md cu referire la tv8.md.

Alexandru Stoianoglo a fost suspendat la începutul acestei luni din fucția de șef al Procuraturii Generale. El a fost reținut lunea trecută, pentru 72 de ore, după trei ore de percheziții, în incinta sediului Procuraturii Generale. Acesta este învinuit pe cel puțin cinci capete de acuzare. Este vorba despre abuz de serviciu, corupere pasivă, fals în declarații, abuz în serviciu și depășirea atribuțiilor de serviciu.





0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?