COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 836 013 INFECTAȚI 319 614(+1370)   TRATAȚI 299 214     DECESE 7309(+36)  Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2951
Puterea stiri: 6743

Irina Vlah a avut o întîlnire cu ambasadorul Germaniei în R. Moldova

22 sep. 10:15   Politică
1565 9

Guvernatorul Găgăuziei, Irina Vlah, a avut o întîlnire cu Excelența Sa, doamna Angela Ganninger, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Federale Germania în Republica Moldova.

În cadrul sedinței, Bașcanul și Excelența Sa au discutat posibilitățile de implementare a proiectelor sociale și economice cu sprijinul Germaniei.
În Găgăuzia, recent, a fost înregistrat un investitor din Germania, care intenționează să lanseze o producere de generatoare, transmite Noi.md cu referire la Radiochisinau.md.

Guvernatorul Găgăuziei i-a mulțumit doamnei Ganninger pentru susținerea constantă a inițiativelor autorităților autonomiei și a proiectelor implementate în localitățile Autonomiei prin intermediul Agenției GIZ.

"Sprijinul partenerilor de dezvoltare este foarte important pentru noi. Experiența Dvs ne ajută să alegem cele mai corecte căi de dezvoltare socială și economică. Integrarea în fluxurile de producție ale Uniunii Europene e cea mai bună modalitate de a industrializa economia noastră și de a crea locuri de muncă stabile", a menționat Irina Vlah.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Care, după părerea dvs., ar fi acțiunile necesare pentru ca Republica Moldova să depășească cît mai repede criza energetică?
🔽🔽