X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Ion Chicu l-a invitat la Chișinău pe omologul său Ludovic Orban

30 noi. 2019,, 12:45   Politică
3047 5

Premierul Ion Chicu l-a invitat la Chișinău pe omologul să romîn, Ludovic Orban.

”Cu ocazia Zilei Naţionale a României, îmi face o deosebită plăcere să vă adresez cele mai cordiale felicitări şi urări de sănătate, pace şi prosperitate. Exprim pe această cale înalta apreciere pentru dinamica dialogului politic bilateral şi evoluţiile importante înregistrate pe dimensiunea economică şi socială a cooperării noastre. Multitudinea proiectelor strategice implementate cu sprijinul financiar din partea Guvernului de la Bucureşti şi crearea recentă a Departamentului privind relaţia cu Republica Moldova confirmă elocvent că ţara mea continuă să rămînă o prioritate de prim rang pentru autorităţile României.

Mulţumindu-vă pentru toate manifestările de implicare şi sprijin de care ne-am bucurat în cadrul Parteneriatului Strategic bilateral pentru integrare europeană a Republicii Moldova, am deosebita plăcere de a vă invita să efectuaţi o vizită la Chişinău, într-o perioadă convenabilă pentru agenda Dumneavoastră, se arată în mesajul lui Ion Chicu.

La rîndul său, premierul Ion Chicu, a reușit să întreprindă o primă vizită oficială și anume la Moscova, săptămîna trecută.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?