Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

În curînd R. Moldova va fi vizitată de un funcționar de rang înalt de la Washington

4 dec. 2019,, 17:45   Politică
3463 0

În cel mai scurt timp, la Chișinău va întreprinde o vizită domnul George Kent, asistent-adjunct al Secretarului de stat al Statelor Unite pentru Europa și Eurasia care va avea întrevederi cu reprezentanții conducerii de vîrf a Republicii Moldova.

Despre acest lucru Președintele Moldovei, Igor Dodon, a fost informat de către Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova, Dereck J. Hogan, în cadrul unei întrevederi de lucru, transmite Noi.md.

După cum a menționat șeful statului moldovenesc, părțile au discutat mai multe chestiuni legate de dezvoltarea și consolidarea dialogului strategic dintre țările noastre, care în anul curent a înregistrat o dinamică bună, în pofida transformărilor politice din Republica Moldova.

”Domnul Hogan m-a informat despre faptul că în cel mai scurt timp, la Chișinău va întreprinde o vizită domnul George Kent, asistent-adjunct al Secretarului de stat al Statelor Unite pentru Europa și Eurasia. Agenda demnitarului va include întrevederi cu reprezentanții conducerii de vîrf a Republicii Moldova”, a scris președintele Moldovei pe pagina sa pe o rețea de socializare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?