Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 507
Preşedintele stiri: 4002

Igor Dodon: Cineva vrea să dea jos Guvernul Sandu

31 oct. 2019,, 08:31   Politică
3717 4

Președintele țării, Igor Dodon, declară că are relații foarte bune cu șefa Guvernului, Maia Sandu, însă alți parteneri din blocul ACUM au un comportament neadecvat, iar prin ceea ce zic și fac demonstrează că vor destrămarea coaliției cu PSRM, dar și căderea Executivului.

Declarațiile au fost făcute în cadrul unei ediții speciale la TRM, transmite unimedia.info.

Șeful statului s-a arătat nemulțumit de comportamentul unor parteneri de coaliție din Blocul ACUM, fără a da nume concrete, lăsînd să se înțeleagă, totuși, că se referă la Andrei Năstase: „Cine îl face în fiecare seară cu ou și cu oțet pe președinte? Noi i-am promovat în funcțiile de miniștri de Interne, vice-premieri etc., am semnat și acorduri de neagresiune și ei vin cu declarații de genul că o să ne lămurim noi cu Dodon și cu socialiștii”.

Igor Dodon a relatat că a fost întrebat chiar de un cetățean de rînd despre această situație. „Ce spune moșul cela, se primește ca la moldoveni: facerea de bine... mai departe nu spun”, a precizat președintele țării. „După alegeri trebuie de tras liniile, iar cu unele persoane la masă așa nu ne vom mai așeza”, a mai adăugat acesta.

Liderul PSRM a dat asigurări că socialiștii nu vor vota moțiunea de cenzură împotriva Guvernului, înaintată de Partidul Democrat, însă a menționat că „atacurile candidatului Blocului ACUM la adresa lui Ion Ceban” se fac pentru a rupe coaliția: „Cu așa prieteni, nici dușmani nu îți trebuiesc. Ceban nu atacă, ceilalți atacă, înseamnă că vor să cadă Guvernul. Cuiva nu îi place că Maia Sandu e premier și adună dividende politice”.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?