X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Grosu a avut o discuție cu Ambasadorul Chinei în Republica Moldova

14 feb. 2022,, 14:30   Politică
2275 0

Ambasadorul Chinei în Republica Moldova, Yan Wenbin a avut astăzi dimineața o discuție cu Președinte al Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu, informează noi.md

Potrivit domnului Ambasador, relațiile chino-moldave s-au dezvoltat în permanență într-o manieră stabilă, colaborările din diferite domenii s-au arătat, de asemenea, roadele. Cele două organe legislative au menținut o relație de prietenie. Totodată, a fost exprimat și interesul pentru valorificarea oportunităților de colaborare în diverse dimensiuni, prin împărtășirea experiențe de guvernarea statului, promovînd împreună relațiile chino-moldave spre o treaptă superioară.

La rîndul său, domnul Grosu, președinte al parlamentului l-a salutat pe domnul ambasador și a spus că, relațiile dintre cele două țări s-au menținut o bună tendință de dezvoltare. Și-a exprimat și interesul pentru a intensifica dialogul pe dimensiunea parlamentară, consolidînd astfel colaborările practice dintre țările noastre, în beneficiul ambelor popoare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?