X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3997

Ghimpu: Cred că următorul președinte al PL va fi Chirtoacă

7 iun. 2018,, 07:40   Politică
4203 5

Dacă își va dori, fostul primar al municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă, va fi următorul președinte al Partidului Liberal.

Declarația a fost făcută de liderul formațiunii, Mihai Ghimpu, în cadrul emisiunii „Important” de la postul de televiziune TVC21, transmite IPN.

„Era una cînd Dorin Chirtoacă era primar general și e alta cînd nu mai are pe umerii săi această responsabilitate. Și atunci, eu nu din faptul că mă consider slab sau nu am puteri – eu am puteri încă, indiferent în ce funcție o să fiu. Nu mai are povara asta pe umeri și este mai tînăr, mai energic, oricum noi o să fim alături. Așa că eu cred că următorul președinte la următorul congres, cînd va fie el, dar trebuie să fie anul ăsta pînă în toamnă, va fi Dorin Chirtoacă”, a declarat politicianul.

Mihai Ghimpu spune că în toamna 2018 va fi mai fierbinte decît în ianuarie 2016, atunci cînd a fost numit Guvernul Filip. „Dacă pierdem alegerile din toamnă, înseamnă că pierdem și Primăria la scrutinul de anul viitor”, a mai spus politicianul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?