Transnistria stiri: 1352
Eurovision stiri: 497

Fost avocat al poporului, despre Maia Sandu: Vînzătoare de iluzii salvatoare

27 mai. 2020,, 14:27   Politică
8297 13

Fostul avocat al poporului, Constantin Lazăr, este de părerea că liderul PAS, Maia Sandu, este un „produs al laboratoarelor”.

Într-o postare pe Facebook, Lazăr a scris că „Sandu este parașutată de galeria trădătorilor și hoților pentru a ne fura pentru a cîta oară demnitatea și viitorul”. În mesajul dur la adresa liderului PAS, fostul ombudsman o numește pe Sandu „vînzătoare de iluzii salvatoare moldovenilor”.

Nu este pentru prima dată cînd Lazăr o critică pe Maia Sandu. Anterior, acesta a comentat și activitatea ei de ministru al Educației: „Schimbările care s-au făcut cu Bacalaureatul, instituțiile și personalul, au fost impuse de finanțatorii externi și s-ar fi realizat, indiferent de cine era ministru”.

Lazăr a pus la îndoială şi calitățile de lider politic ale Maiei Sandu, deoarece „nu a reușit cu toată susținerea externă să construiască un partid politic, să formuleze o agendă politică de actualitate pentru societate”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?