Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Filip nu este de acord cu Diacov privind alegerea președintelui în Parlament

7 apr. 2020,, 12:00   Politică
3090 2

Președintele Partidului Democrat, Pavel Filip, nu împărtășește opinia democratului Dumitru Diacov că ar trebui să se revină la discuția legată de alegerea șefului statului din nou de către Parlament.

Liderul PDM susține că aceasta este părerea proprie a lui Diacov și nu reprezintă poziția oficială a partidului, scrie tv8.md.

„Asta este părere domnului Diacov, eu am văzut că deja a extras această postare de pe Facebook. Eu nu știam că a postat acest lucru. Am fost telefonat și chiar am venit și cu o opinie și chiar am spus că aceasta nu este părerea Partidului Democrat”, a declarat Filip la emisiunea „Puterea a patra” de la N4.

În opinia lui, în această perioadă este inoportun să fie pornite discuții la acest subiect. „Aceste discuții nu au avut loc nici în interiorul partidului, nici cu socialiștii”, a concretizat Filip.

Acum cîteva zile, într-o postare pe Facebook, Dumitru Diacov propunea să fie disuctat despre posibilitatea de alegere a șefului statului în legislativ, dar nu să se discute despre amînarea alegerilor prezidențiale care urmau să aibă loc în toamna acestui an.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?