X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Filip, după consultările avute cu Maia Sandu: „Avem nevoie de anticipate”

28 dec. 2020,, 16:02   Politică
5663 1

Fracțiunea parlamentară a PDM a mers astăzi la Presedinție unde a avut consultări cu președintele R. Moldova, Maia Sandu, referitoare la organizarea alegerilor parlamentare anticipate.

În urma întrevederii, liderul democraților, Pavel Filip, a declarat că s-a discutat despre situația politica care s-a instaltat în R. Moldova, dar și despre posibilitatea alegerilor anticipate parlamentare.

„Avem nevoie de alegeri parlamentare anticipate, avînd în vedere toate lucrurile care s-au întîmplat. Am expus care este punctul de vedere al PDM. Noi nu privim alegerile parlamentare anticipate ca un scop în sine, ci ne întrebăm ce se întîmplă în RM. Cine gestionează crima pandemică, economică. Răspunsul la aceste întrebări esste prioritatea numărul 1 și după alegererile parlamentare trebuie elaborat un plan anticriză și să vedem o echipă care ar putea gestiona corect criza în care se află în RM. Întotdeauna sîntem gata de scrutin”, a declarat Filip.

Maia Sandu urmează să se întîlnească și cu membrii grupului parlamentar „Pro Moldova”, dar și cu cei ai dracțiunii partidului Șor. La ora 18.00, președintele țării va ieși într-un briefing de presă și va anunța detalii depsre discuțiile purtate.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?