Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Ex-deputat: Demisia in corpore a Guvernului nu trebuie să se întîmple acum

16 noi. 2022,, 11:31   Politică
2124 0

Demisia in corpore a Guvernului nu trebuie să se întîmple acum. Opinia aparține Stelei Macari, fost deputat în Parlamentul R. Moldova din partea Platformei DA.

Potrivit Stelei Macari, este necesară, totuși, schimbarea anumitor miniștri, precum cel de la Economie, transmite Știri.md.

„Am văzut că societatea cerea demisia în corpore a Guvernului. Poziția noastră este că demisia in corpore nu trebuie să se întîmple acum. Trebuie doar să aibă loc aceste remanieri pe unele ministere. Vorbim aici foarte clar de Ministerul Economiei și iată mîine (n.r. astăzi) se face exact un an de cînd domnul Gaibu ne-a vorbit despre faptul că trebuie să ne acomodăm la creșterea prețurilor, atunci cînd vorbea dînsul inflația era puțin peste 12%, astăzi avem peste 34%. Avem același ministru care nu a făcut nimic pentru a combate acest fenomen. Avem un minister care este decapitat de cîteva luni - Ministerul Mediului. Eu sper că mîine (n.r. - astăzi) vom avea numirea unui ministru la acest minister”, a spus Stela Macari în cadrul emisiunii „Freedom” de la TV8.

În ultima perioadă în spațiul public se discută tot mai mult despre anumite remanieri în Guvern. Discuțiile au devenit mai aprinse după ce, duminică seara, 13 noiembrie, la Președinție a avut loc o ședință cu prezența mai multor membri ai Partidului Acțiune și Solidaritate și a unor miniștri.

Ședința a fost convocată la puțin timp după ce, Jason Jay Smart, un fost consilier la alegerile prezidențiale din SUA în anul 2015, a anunțat că Dorin Recean ar putea fi numit în curînd Prim-ministru.


În același timp, în spațiul public au apărut informații că, pe masa discuțiilor de la Președinție, din noaptea de duminică, ar fi mai multe potențiale decizii privind actualul Guvern condus de Natalia Gavrilița.

4
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?