COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 826 262  INFECTAȚI  313 849(+1407)   TRATAȚI 294 229     DECESE 7172 (+34)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2946
Puterea stiri: 6861

Dumitru Diacov, despre candidatura fratelui său în partidul lui Usatîi: S-au găsit

10 sep. 2019,, 12:54   Politică
8279 2

Președintele de onoare al Partidului Democrat, Dumitru Diacov, spune că nu știa nimic despre intenția fratelui său de a participa la alegerile locale pentru funcția de primar al Chișinăului din partea Partidului Nostru, condus de Renato Usatîi.

Dumitru Diacov afirmă că în R. Moldova este democrație și oricine se poate lansa în campania electorală, indiferent de relațiile de rudenie cu politicienii.

Despre anunțul surpriză a lui Ivan Diacov de a se alia cu Renato Usatîi, Dumitru Diacov a comentat: „S-au găsit unul pe altul – luptători. Lasă-l să candideze. Ce să-i faci? Eu nu am știut nimic. Nu m-a întrebat, dar treaba lui. Se întîmplă că frații cîteodată au opțiuni diferite”.

Întrebat dacă își va susține fratele în campania electorală pentru șefia capitalei, Dumitru Diacov a răspuns ferm: „Eu fac parte din Partidul Democrat și normal că o să susțin candidatura PDM”.

Partidul Nostru și-a prezentat astăzi candidatul pentru funcția de primar al Chișinăului. Acesta este fostul șef al Procuraturii municipale, Ivan Diacov, fratele democratului Dumitru Diacov.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Demiterea și arestarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au provocat reacții contradictorii în rîndul societății. Cum credeți că vor evolua evenimentele?
🔽🔽