TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Dodon vrea să înghețe majorările de salarii pentru “nacialnici”

Dodon vrea să înghețe majorările de salarii pentru “nacialnici”

Igor Dodon pune pe STOP majorările de salarii a “nacialnicilor” Președintele țării, Igor Dodon, va veni cu o nouă inițiativă prin care va propune înghețarea majorării salariilor pentru șeful statului, premier, miniștri, judecători și procurori.

Dodon a făcut acest anunț în cadrul ediției de vineri, 14 februarie, a rubricii “Președintele răspunde”. Șeful statului a anunțat că va înainta această inițiativă în Guvern și Parlament în cel mai apropiat timp.


”Vreau să vin cu inițiativa de a îngheța creșterile de salarii a președintelui țării, premierului, miniștrilor, deputaților, judecătorilor și procurorilor”, a spus Dodon. În opinia președintelui, salariile persoanelor cu funcții de răspundere nu trebuie majorate pînă nu vor crește pensiile și salariile bugetarilor “la un nivel decent”. ”Salariile la nacialnici trebuie să depindă de veniturile populației”, a declarat președintele.

Șeful statului s-a arătat optimist că Guvernul și Parlamentul vor susține inițiativa fracțiunii PSRM de a reduce salariile deputaților.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load