Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Dodon: Vă asigur că nu îmi voi da demisia

22 mai. 2020,, 11:15   Politică
3357 10

"Cu cît sînt mai aproape alegerile cu atît sînt mai multe atacuri la adresa președintelui", a declarat Igor Dodon în cadrul emisiunii Președintele răspunde.

El a remarcat că imaginile apărute recent în spațiul public sînt trucate și fac parte dintr-o campanie de denigrare pornită împotriva sa.

"Scopul este să mă destabilizeze psihologic ca eu să cedez. Îmi vin mesaje de tot felul: că dacă nu te oprești, nu știu ce pățești. Așa a fost și anul trecut, dar am dat dovadă de caracter și am mers înainte.

Am mai spus: conservele lui Plahotniuc, conservele oligarhice încep să se developeze singure pe ele, se dau de gol. A mers în lanț totul - mai întii Candu a ieșit cu declarațiile, ulterior Reniță iese cu o secveneță, după aceea iese balabolul de la Bălți și marți iese Partidul lui Șor și face protest la președinție. E clar că sînt păpușile lui Plahotniuc. Noi înțelegem acest lucru și oamenii la fel", a menționat Dodon.

Potrivit lui, încercarea de a demite președintele în Parlament nu are sorți de izbîndă, întrucît sînt necesare 67 de voturi, pe care oponenții politici nu au cum să să le acumuleze.


Igor Dodon le-a sugerat oponenților din tabăra de dreapta să nu facă jocul lui Plahotniuc și să se antreneze într-o luptă politică onestă, dacă miza este alegerile prezidențiale.

"Voi chiar nu vedeți că faceți jocul lui Plahotniuc? Care e sensul? Peste 5 luni sînt alegeri prezidențiale, mergeți în campanie convingeți lumea.

Președintele nu o să-și dea demisia, vă asigur!", a conchis Dodon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?