COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Dodon a participat la ceremonia de depunere a jurămîntului militar

Dodon a participat la ceremonia de depunere a jurămîntului militar

În calitate de Comandant Suprem al Forțelor Armate ale Republicii Moldova, Igor Dodon a participat la ceremonia de depunere a jurămîntului militar de către efectivul Brigăzii 2 infanterie motorizată „Ștefan Cel Mare”.

Președintele țării a salutat ostașii recent încorporați în rîndurile Armatei Naționale cu prilejul depunerii jurămîntului, menționînd faptul că prin încadrarea în serviciul militar ei și-au asumat cea mai importantă responsabilitate față de țară și de popor – cea de a apăra Patria.

Igor Dodon i-a îndemnat să fie urmași vrednici ai Domnitorului Moldovei, Ștefan cel Mare și Sfînt, al cărui nume îl poartă Brigada, amintindu-le că Armata Națională are un rol de bază în garantarea suveranității și independenței Republicii Moldova.


De asemenea, șeful statului s-a adresat și membrilor familiilor prezenți la eveniment, mulțumindu-le pentru educația și grija cu care și-au crescut feciorii. Igor Dodon a menționat și faptul ca astăzi, 22 noiembrie, este marcată Ziua internațională a feciorilor, prilej cu care putem să ne mîndrim cu fiii noștri.

Președintele Republicii Moldova a cerut ministrului Apărării, generalului Victor Gaiciuc, și conducerii Armatei Naționale și a Brigăzii, să acorde o atenție deosebită asigurării și îmbunătățirii condițiilor de viață a ostașilor.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load