Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Distincții de stat la 25 de ani de la fondarea Academiei de Administrare Publică (FOTO)

21 mai. 2018,, 13:10   Politică
3719 0

Cu ocazia împlinirii a 25 de ani de la fondarea Academiei de Administrare Publică, șeful statului, Dodon Igor a conferit instituției Ordinul de Onoare, transmite Noi.md.

Înalta distincție a fost oferită în semn de înaltă apreciere a meritelor deosebite în promovarea politicii de stat în domeniul administraţiei publice, pentru contribuția substanțială a corpului didactic la dezvoltarea profesională continuă a funcţionarilor publici şi activitate metodico-ştiinţifică prodigioasă.

Totodată, un șir de colaboratori ai acestei prestigioase instituții de învățămînt superior din țară s-au învrednicit de distincții de stat din partea șefului statului.

Astfel, pentru merite în promovarea politicii de stat în domeniul administraţiei publice, contribuţie la pregătirea și perfecționarea funcţionarilor publici şi activitate metodico-ştiinţifică prodigioasă, președintele Republicii Moldova, Domnul Dodon Igor, a acordat Medalia „Meritul Civic” doamnelor Vera COSTÎȘINA, Tatiana Savca, Rodica SOBIESKI-CAMERZAN, Tatiana Saptefrati și Aurelia Țepordei .

Titlul onorific „Om Emerit” i-a fost acordat domnului Mihail MANEA.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?