Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Discuții despre dinamica dialogului Chișinău-Tiraspol

12 sep. 2023,, 09:44   Politică
2561 0

Viceprim-ministrul pentru reintegrare, Oleg Serebrian, co-președinte al Comisiei mixte interguvernamentale moldo-ucrainene în domeniul colaborării economice, a avut o întrevedere de lucru cu Paun Rohovei, ambasador cu misiuni speciale al Ucrainei responsabil de dosarul transnistrean.

În cadrul întrevederii, oficialii au discutat despre dinamica dialogului dintre Chișinău și Tiraspol, activitatea Comisiei mixte-interguvernamentale moldo-ucrainene în domeniul colaborării economice, precum și despre situația regională curentă, notează Noi.md.

A fost efectuat un schimb de viziuni cu privire la perspectivele de avansare în procesul de reglementare transnistreană. Totodată, interlocutorii au convenit asupra agendei comune de activitate pentru următoarele luni.

La întrevedere, din partea ucraineană, a mai participat Marko Șevcenko, ambasadorul Ucrainei în Republica Moldova, iar din partea moldovenească au fost prezenți Ruslan Bolbocean, Secretar de Stat la MAEIE și Oleg Tofilat, director general al CFM.

2
0
1
2
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?