Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4038

Discursul Zinaidei Greceanîi din Parlament: Astăzi avem un popor unit

8 iun. 2019,, 16:09   Politică
2759 3

Zinaida Grecenîi a fost aleasă în funcția de președinte al parlamentului.

În luarea sa de cuvînt, Zinaida Greacenîi a mulțumit pentru „încrederea acordată și pentru înțelepciunea pentru care au dat dovadă colegii ei, care sînt adevărați patrioți”. Lidera socialistă i-a mulțumit și președintelui Igor Dodon, prezent la ședința Parlamentului, pentru că nu a cedat presiunilor.

“Astazi toti prezenți în această sală au dat dovadă ca sînt adevarați patrioți, că nu pot fi intimidați și că cu adevarat doresc un viitor prosper și liniștit pentru țara lor.

Noi toți sîntem responsabili de cele intimplate anterior dar și mai mult sîntem responsabili de ceia ce se va întîmplă în viitor.

Toți trebuie să devenim chiar și pentru o perioada nedeterminată o forță motrica care va pună capăt dezmatului, va pune capăt capturării puterii în mâinele unor personae care nu au alt scop decît a domină tot ce îi înconjoară. Noi trebuie să devenim acel scut al cetățenilor nostril sis a nu uităm că voturile lor sînt în același moment și sabia dreptății care ne-au încredințat-o. Deci stimați deputați azi noi cei prezenți cu adevărat slijim poporul nostru, așa cum trebuie să facă un deputat”, a spus Greceanîi.

Aceasta a menționat că astăzi nu există est sau vest, nu avem roșii, galbeni sau albi.

”Astăzi avem un popor unit, avem un scop comun și o Moldova pentru toți.

Vreau să îndemn pe fiecare cetățean, pe fiecare medic, professor, militar sau politest, fiți demni, ridacati sus fruntea, aveți încredere în noi și susțineți-ne în acest început, pentru că mai mult că niciodată avem nevoie de suportul vostru.
Moldova are viitor, Dumnezeu să ne păzească!”, a declarat Zinaida Greceanîi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?