Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Directorul Agenției Relații Interetnice anunță că va participa la alegerile locale

29 sep. 2023,, 12:04   Politică
3727 0

Directorul Agenției Relații Interetnice, Dmitri Moruz, și-a suspendat activitatea în cadrul instituției, urmare a deciziei de a-și înainta candidatura la funcția de primar al municipiului Cahul.

Moruz a făcut anunțul pe rețelele de socializare.

„Dragi cahuleni, vă anunț că am decis să suspendez activitatea mea în calitate de director al Agenției Relații Interetnice pentru a vă propune soluțiile durabile pentru Cahul în calitate de candidat independent la funcția de primar a Cahulului, epicentrul dezvoltării a sudului Moldovei.

Fiind consilier municipal, împreună am lucrat la multe proiecte bune, timpul cărora a venit, iar experiența mea la Agenția Relații Interetnice ne va asigura că absolut toți membrii societății o să aibă șanse egale și abordarea echidistantă din partea executivului. Între timp o să vă familiarizez cu programul meu, iar acum urmează procedura de înregistrare și colectare de semnături”, a scris Moruz pe pagina sa de Facebook.

Dmitri Moruz a fost anterior consilier municipal la Cahul. El a fost numit în funcția de director al Agenției Relații Interetnice în octombrie 2022.


0
1
1
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?