TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Diacov spune cine ar putea fi candidatul PD la Primăria capitalei

Diacov spune cine ar putea fi candidatul PD la Primăria capitalei

Pavel Filip ar putea fi concurent electoral din partea PDM în cursa pentru șefia Capitalei.Candidatura sa a fost discutată în interiorul partidului.

Declarațiile au fost făcute de către președintele de onoare al PDM, Dumitru Diacov, în cadrul emisiunii Cotidianul LIVE.

„Partidul Democrat nu are încă o decizie în ceea ce privește candidatul concret pentru primăria Chișinăului. Avem mai multe idei. S-a discutat și despre domnul Filip. Pe fundalul concurenților care deja au fost anunțați, domnul Filip vine cu o experiență absolut inedită, pentru a realiza multe lucruri și proiecte în municipiul Chișinău. Trebuie să avem un candidat care să reprezinte o concurență reală”, a declarat Diacov.


O candidatură concretă din partea PDM pentru funcția de primar al capitalei va fi stabilită după Congresul partidului, care va avea loc la 7 septembrie curent.

Pînă la moment, printre candidații care și-au anunțat intenția de candida la funcția de primar al municipiului Chișinău se enumeră fostul primar interimar, Ruslan Codreanu, socialistul Ion Ceban, președintele USB, Valeriu Munteanu, și alții.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load