Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Declarațiile făcute de Reșetnicov: "Surprize pentru doamna Maia vor fi în continuare. Lasă să se gândească" (VIDEO)

10 feb. 2022,, 18:15   Politică
10627 8

Aflat la Curtea de Apel (CA) Chișinău, acolo unde magistrații examinează recursul avocaților privind schimbarea măsurii de arest sa, Artur Reșetnicov, unul dintre cei 13 foști deputați transfugi cercetați pentru îmbogățire ilicită, a făcut mai multe declarații pentru presă, transmite Noi.md cu referire la zgd.md.

Ex-deputatul a declarat că a ieșit din greva foamei.

„Am oprit greva foamei din cauza ca să nu fiu mai slab decît monstrul care a comandat fărădelegile împotriva mea. Cine e monstru în R. Moldova? Surprize pentru doamna Maia vor fi în continuare. Lasă să se gîndească. (…) Ieri am fost lipsit de apărător, am fost lipsit abuziv. Mi s-a interzis să angajez noi avocați. Aceasta a fost o încercare ca să mă intimideze. Procurorul Ivanov și-a permis să intre la mine în izolator și m-a lipsit de asistență medicală. (…) Imediat după ce am transmis declarațiile din izolator, au început să facă presiuni. (…) Eu sînt pedepsit pentru anumit decizii pe care le-am adoptat în calitate de judecător al Curții Constituționale”, a declarat Reșetnicov.

La 4 februarie magistrații Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana, au dispus plasarea în izolator a trei cinci ex-deputați – Violeta Ivanov, Vladimir Vitiuc, Anatolie Zagorodnîi, Serghei Sîrbu și Artur Reșetnicov. Astfel, Violeta Ivanov a fost plasată în arest preventiv pentru 20 de zile, iar Zagorodnîi, Vitiuc, Sîrbu și Reșetnicov – 30 de zile.


Artur Reșetnicov, unul din cei 13 foști deputați transfugi cercetați pentru îmbogățire ilicită, a postat pe 7 februarie pe Facebook o srisoare scrisă de mînă în care menționează că dosarul deschis pe numele lui „este unul politic și organizat de actuala guvernare”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?