Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3997

Declarație: Vom cîștiga această luptă grea și complexă

26 mai. 2020,, 17:00   Politică
3309 14

Am încredere în colegii mei socialiști. Fracțiunea parlamentară a Partidului Socialiștilor din Moldova este o echipă consolidată și deputații ei nu pot fi cumpărați.

Acest lucru a fost declarat de către parlamentarul din partea PSRM Nicolae Pascaru în cadrul emisiunii „Glavnoe” pe postul de televiziune TVC-21, relatează Noi.md.

El a comentat declarațiile opoziției potrivit căreia într-o săptămînă ei neapărat vor găsi cel puțin trei deputați care nu se ajung pentru formarea unei altei majorități parlamentare.

"Nicolae Pascaru a menționat unitatea fracțiunii PSRM, specificînd că fracțiunea parlamentară a Partidului Socialiștilor din Moldova este o echipă consolidată și mituirea deputaților acesteia este imposibilă.

„Sînt sigur de acest lucru, în special, într-o perioadă atît de dificilă pentru Moldova, și am încredere în colegii mei din PSRM”, a declarat el.


„Acum ne apropiem de rezultatul la care am aspirat încă din 2009 și anume prăbușirea vechiului sistem ne-a permis să începem o nouă eră politică pentru Moldova. Acea clasă coruptă a oligarhului Plahotniuc a durat foarte mult, mult timp și vedem consecințele și rezultatele tuturor acestor lucruri. Prin urmare, acum toată structura mafiotă a început să se miște intens. Sînt sigur de colegii mei din Partidul Socialiștilor și sper că vom cîștiga această luptă grea și complexă nu numai pentru Partid, ci pentru întreaga Moldova”, a spus Nicolae Pascaru.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?