X 
Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 509

Declarație: Plahotniuc va reveni în Moldova într-o celulă de deținuți

29 iul. 2019,, 14:30   Politică
7571 2

Nici unul din democrații fugari nu va reuși să scape de justiție nici chiar în străinătate, iar fostul lider al Partidului Democrat Vladimir Plahotniuc va reveni în Moldova într-o celulă de deținuți.

Acest lucru a fost declarat de către consilierul Maiei Sandu pe politică externă și planificare strategică Vladislav Kulminski în cadrul emisiunii „Glavnoe” cu Nina Dimoglo de pe postul de televiziune TVC 21, relatează eNews.

„Nimeni dintre cei care au „tunat și au fulgerat” în Moldova în anii precedenți cînd la guvernare au fost democrații nu va scăpa de pedeapsă. În lumea contemporană este imposibil să te ascunzi. Se susțin negocieri foarte serioase cu toți partenerii unde, în opinia Guvernului, ar putea să se ascundă acești oameni și referitor la faptul cum va decurge acest proces ulterior. Nu există țări care ar spune „noi îi vom ascunde, îi vom adăposti”, nu există așa țări, adică cooperarea va avea loc în baza unui program complet cu Guvernul Republicii Moldova, dacă acesta va putea argumenta în mod exact și detaliat ce infracțiuni au comis acești oameni în conformitate cu procedura juridică și pentru ce ei urmează să fie pedepsiți”, a menționat consilierul Premierului.

Prezentatoarea a relatat că în lumina recentelor evenimente, reieșind din comportamentul Consiliului superior al procurorilor și alte lucruri, în societate persistă opinia că dl Plahotniuc în mod serios elaborează un plan de revenire.

„Apropo, n-ar fi rău să se elaboreze o celulă, să se pregătească în acest scop. Știți, el neapărat va reveni în Moldova, într-o celulă de deținuți, nu vă îndoiți”, a specificat Vladislav Kulminski.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?