COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Cu cine e gata să facă alianță PDM

Cu cine e gata să facă alianță PDM

Deputatul Partidului Democrat din Moldova (PDM) Nicolae Ciubuc spune că printre susținătorii formațiunii sînt atît cei care pledează pentru o alianță cu forțele politice de dreapta, cît și de stînga, însă partidul va face alianță doar cu cei care-i împărtășesc viziunile.

Parlamentarul a spus la emisiunea „Punctul pe Azi” de la „TVR Moldova” că electoratul este foarte divers și că sînt persoane care ar susține o alianță cu Partidul Socialiștilor, pe de o parte și cu Blocul ACUM, pe de altă parte.

„Noi nu am văzut intenții din partea partenerilor, fie de pe stînga, fie de pe dreapta. Noi vom pleda în continuare pentru comunicare și eventual pentru o alianță cu acei care vor dori să se asocieze și să acționeze cu PDM”, a declarat Nicolae Ciubuc.


Anterior, deputatul Andrian Candu, care a ieșit din PDM împreună cu alți cinci deputați, a declarat că, dacă se va ajunge la o coaliție cu Partidul Socialiștilor, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Regionale, Ministerul Afacerilor Interne și Ministerul Afacerilor Externe ar urma să fie conduse de reprezentanți ai PDM.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load