X 
Arşiţa stiri: 189
Jocurile Olimpice stiri: 141
Transnistria stiri: 1412

Comisarul european Johannes Hahn: Moldova este un partener important pentru noi, de aceea ne dorim o Moldovă prosperă în UE”

9 mai. 17:20   Politică
5723 0

Republica Moldova este un partener important pentru noi, de aceea ne dorim o Moldovă prosperă în Uniune Europeană.

Declarația a fost făcută astăzi de Comisarul european pentru buget și administrație, Johannes Hahn, în deschiderea oficială a evenimentului dedicat Zilei Europei, desfășurat în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău, informează moldpres.

Oficialul european a remarcat că Uniunea Europeană asigură stabilitatea și prosperitatea pe continent.

„Vă mulțumesc pentru oportunitatea de a celebra cu voi - oamenii Moldovei. Republica Moldova este stat candidat pentru aderarea la Uniunea Europeană, iar noi îi vom acorda tot suportul necesar în deschiderea negocierilor. Este o cale lungă pe care urmează să o parcurgeți. Vă asigur că UE va continua investițiile pentru bunăstarea cetățenilor din Republica Moldova”, a subliniat Johannes Hahn.

De Ziua Europei, Comisarul european pentru buget și administrație, Johannes Hahn, se află într-o o vizită la Chișinău, la invitația președintei Maia Sandu. Cei doi oficiali au rostit discursuri în deschiderea evenimentului dedicat Zilei Europei.

6
0
0
0
76

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав